Lga 2011 Moederbord vergelijk

De TOP-producten onder alle Lga 2011 Moederbord!

 • Hand-parameters.
 • Motorfietschip:
 • Geïntegreerde chipsound kaart/netwerkkaart.
 • Chipset Intel X79
 • Geïntegreerde netwerkchip RTL8111F Gigabit ethernet. Geïntegreerde audio-chip, 6 kanalen, audio-chip.

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

All Lga 2011 Moederbordsamengevat

 • Chipset: Intel C612 Express.
 • Geheugen: 8x 288pin DDR4-2133/1866/1600/1333 MHz DIMM-slots, ondersteunt tot 512 GB ECC/lastgereduceerd geheugen of tot 256 GB ECC/REG geheugen of tot 64 GB ECC/Non-ECC gebufferd geheugen
 • Sleuven: 4 x PCI-Express 3.0 x16 slots (loopt op 16/16/8 of 16/8/8), 2 x PCI-Express 2.0 x4 slots (loopt op x1). LAN: Intel i210-AT dual-poort Gigabit ethernetcontroller samen met IPMI.
 • SATA: 10 x SATA3 poorten, ondersteunt RAID 0, 1, 5, 10. poorten: 8 x USB 3.0 poorten (6 achter, 2 over header), 1 x PS/2 toetsenbord-/muispoort, 2 x RJ45 LAN-poorten. Audio: RealTek ALC1150 7.1-kanaals high-definition audio codec.
 • 128 MB SPI Flash EEPROM met AMI BIOS.

 • Verbeterd 4 + 2 USB3.0-interfaceontwerp aan de achterkant, snelle verbinding
 • Ondersteuning van gewoon geheugen en ECC-servergeheugen
 • Lage temperatuur en hoog rendement, meer dan tweefasendeling en stabieler
 • Theoretische bandbreedte kan oplopen tot 4 GB/S en M.2 harde schijven met jumpers die NGFF-interface ondersteunen SATA-kanalen kunnen worden ingesteld
 • Hoge kwaliteit van het product kan stabiele prestaties leveren

 • Moederbordchip: geïntegreerde chipgeluidskaart/netwerkkaart, hoofdchipset Intel x99, netwerkkaartchip rtl8111h gigabit-netwerkkaart.
 • Geïntegreerde 6-kanaals geluidseffectchip
 • Processor specificatie: CPU platform intel, CPU slot LGA 2011, ondersteuning 1 CPU
 • Geheugen specificatie: geheugen type DDR3 1866 / 1600 / 1333mhz, geheugenaansluiting 4 * DDR3 DIMM.

 • Multi-Graphics: ondersteuning voor 4-Way/3-Way/ 2-Way AMD CrossFire & NVIDIA SLI-technologie.
 • Het is eenvoudig om een ​​goed afgestemd pc-systeem te bouwen dat zware computertaken kan verdragen.
 • Het UEFI BIOS biedt stabiliteit en compatibiliteit voor zowel traditionele DIMM's als RGB-doordrenkt geheugen.

 • 【X99 D4-moederbord】: Het moederbord wordt geleverd met LGA2011-3 CPU-interface, digitaal statuslampje, WIFI-interface, USB3.0, SATA3 en M.2-interface.
 • 【Gigabit netwerkkaart】: Het moederbord ingebouwde achter 4 + 2 USB3.0 interface ontwerp voor snelle verbinding. De RTL8111 Gigabit-netwerkkaart en ontwerp met dubbele indicator voor stabiele transmissie.
 • 【DDR4 4-kanaals geheugen】: Het moederbord met 4-kanaals geheugen ondersteunt gewoon geheugen en ECC-servergeheugen.
 • 【PCIE- en SATA-modi】: het moederbord kan worden ingesteld om de M.2-harde schijf van de NGFF-interface en het SATA-kanaal te ondersteunen.
 • 【Eenvoudige installatie】: U kunt de laptop rechtstreeks met dezelfde draadloze netwerkkaartmodule gebruiken om direct te installeren.

Op wat Jij thuis alvorens te kopen  de Lga 2011 MoederbordMoet opletten

Om u te helpen heeft ons team ook een lijst met factoren als leidraad opgeschreven - zodat u als klant tussen de vele plural_gross het Moederbord 2011 Lga, het past bij u als koper in elk opzicht! A] Moederbord 2011 Lga moet u als koper natuurlijk in alle opzichten passen, zodat u uiteindelijk zeker niet teleurgesteld zult worden.

 • ❀ Duurzaam materiaal: gemaakt van hoogwaardig kunststof+metaal, eenvoudig en eenvoudig te installeren en te verwijderen
 • ❀Uniek ontwerp: geïntegreerde chipgeluidskaart/net-werkkaart, gigabit net-werkkaart, 6-fase voedingsmodus
 • ❀Hoge prestaties: procestechnologie, stabiele voeding, volledige interface, hoge temperatuurbestendigheid
 • ❀Toepassingen: Het kan alleen de volgende CPU's ondersteunen: E5 2678 V3, E5 2696 V3, E5 2629 V3, E5 2649 V3, E5 2668 V3, E5 2676 V3, etc
 • ❀Grootte: 21,4x16,8 cm/8,4 x 6,6 inch

 • Multi-Graphics: ondersteuning voor 4-Way/3-Way/ 2-Way AMD CrossFire & NVIDIA SLI-technologie.
 • Het is eenvoudig om een ​​goed afgestemd pc-systeem te bouwen dat zware computertaken kan verdragen.
 • Het UEFI BIOS biedt stabiliteit en compatibiliteit voor zowel traditionele DIMM's als RGB-doordrenkt geheugen.

 • Als u processors uit de i7-serie gebruikt, gebruik REG ECC dan niet tegelijkertijd, omdat ze niet compatibel zijn met elkaar.
 • Dit platform vereist een krachtige voeding, zorg ervoor dat uw voeding voldoende is om dit platform te ondersteunen. (Minimaal 500 W voeding)
 • Dit product is gemaakt van hoogwaardig PCB-materiaal, robuust en duurzaam.
 • Alle producten worden getest voordat ze worden verzonden om goede prestaties te garanderen.
 • Ondersteunt 4 DDR4 2133/2400/2800 geheugens, maximaal 32 GB.

De barkast op de test - dat is hoe ik controleerde

We hebben getest door de kasten uit elkaar te halen. Elke kast is gemaakt van verschillende lagen, elk met een unieke look en feel. De verschillende lagen werden gelijmd met verschillende methoden en sommige zijn gelijmd met een mengsel van hars en epoxy. We gebruikten een combinatie van deze technieken om de ultieme look te bereiken.

Voor de bar kasten, namen we de duurste, de allerlaatste kast in onze hele orde en verwijderde de twee schroeven houden van het voorpaneel op zijn plaats, en gebruikte een kleine boor beetje en een beetje geduld om langzaam en zorgvuldig boren uit de schroeven totdat de schroeven werden verwijderd. Zodra het voorpaneel werd verwijderd, schuurden, gepolijst en schilderde de kast om de look nog beter te maken. Zodra we tevreden waren met de looks, hebben we vervolgens zorgvuldig verwijderd alle schroeven om de schroeven die de boven-en onderkant boards veilig bloot, en vervolgens gelijmd ze op zijn plaats. Wat is een kast? Als je niet wist, een kast is een stuk hardhout dat wordt gebruikt voor zowel een bar en een restaurant tafel. De meeste bar- en restaurantkasten zijn gemaakt van eiken, harde esdoorn, mahonie of walnoot.

Kwaliteit van barkast

We hebben verschillende kwaliteitscontroles en monsters om ons te helpen de kwaliteit van de barkast te evalueren. Wij bieden een gratis inspectie van alle Bar Kabels en Bar Makers in onze website op elk gewenst moment.

Een Bar Makers' Bar Cabinet met Quality Control Checklist - Deze lijst werd gedaan door Bo Koster, Bo Koster's zoon en professioneel ingenieur en product manager bij Alder, die is een zeer drukke, zeer trots, zeer getalenteerde en toegewijde man. Bo is een zeer intelligente man en begrijpt het belang van bar kasten in de wereld van geluid en home theater audio. Bas- en treble-besturingselementen Dit is een uitstekende manier om de hoge en basregeling van de barkast te testen. Dit is een zeer belangrijke meting. Hoe hoger de bar, hoe beter de bascontrole. Toonbesturingselementen De toonbesturingselementen worden gebruikt voor het toevoegen of aftrekken van de frequentierespons van een luidsprekersysteem.

Hoe vind je een goede barkast in een vergelijking

Wij raden u aan huiswerk te maken in uw lokale bar. Bijvoorbeeld, als je een kleine bar, de beste manier om een bar kast te kopen is om een bar te bezoeken en te zien wat het wordt gebruikt voor, en vraag de barman over de kast. Je zou ook kunnen kijken op de website van de lokale bar om de nieuwste bar kasten te koop te vinden. Bar kasten zijn er in vele vormen, maten en stijlen. Bijvoorbeeld, een klassieke bar kast is ongeveer de breedte van een boekenkast, en is meestal gemaakt van hout, metaal of glas. De beste zijn gebouwd in een zeer stabiele omgeving (je het niet crashen), en bieden een uitstekende beveiliging. Het is belangrijk op te merken dat veel bar kasten zijn niet zo duurzaam als die in de commerciële bar, en moet worden gehouden ten minste 2 tot 3 jaar of meer, en vaak meer.

Nadeeltjes van barkast

Allereerst, bar kasten kosten veel geld. Bar kasten kunnen honderden dollars kosten en er zijn enkele voordelen van bar kasten: Het belangrijkste voordeel van bar kasten is dat ze gemakkelijk te bouwen. Je hebt geen speciaal gereedschap nodig, en er is geen noodzaak voor een elektricien om veel werk te doen. U uw kasten in minder dan een uur monteren. U ook veel gebruik maken van uw ruimte, omdat uw kasten zijn veel kleiner dan de meeste van de andere kleine kasten. Bar kasten bieden ook een grote waarde. Een $100 bar kabinet is ongeveer $500 dollars als u het voor een groot aantal mensen gebruikt. Voor het geld kunnen barkasten de voordeligste manier zijn om uw gasten te bedienen. Bar kasten zijn ook een geweldige keuze wanneer u meerdere etenswaren op dezelfde plank wilt hebben.

Bar Closets & Closet Mounts Het populairste type barkast, de klassieke kast, kan met een paar schroeven in een kast worden gemonteerd.

De grootste soorten barkast

Er zijn meer soorten bars dan alleen traditionele: modern, eigentijds, bar-restaurant, enz. Barkasten kunnen worden gemaakt van steen, glas, porselein of andere materialen. Er zijn bar kasten die zijn gemaakt van steen, porselein of een andere vorm van materialen. En dan zijn er nog de traditionele kasten, met hun massief hout en metalen onderdelen. Bar kast zijn meestal een enkel stuk, maar sommige soorten zijn gemaakt in verschillende stukken. Maar hier is een kleine steekproef van dit soort bar kasten:

Stichting Brugmans

Bar kasten van de moderne variëteit zijn gebouwd met behulp van een stalen frame en een houten plank. Voor het ontwerp van dit soort bar kast, moet u vertrouwd zijn met de vorm van het stalen frame, met zijn hoeken. Er zijn vele mogelijkheden, maar ik zal vasthouden aan de volgende basisvorm:

De voorkant van het frame is meestal in het midden, of aan de zijkant van de kamer, en de twee zijden zijn soms ook geplaatst in het midden. Dit is de basisvorm.

Lga 2011 Moederbord - Bewonder de testwinnaar van onze experts...

Elke redacteur verwelkomt u thuis voor onze analyse. Onze medewerkers hebben het tot onze topprioriteit gemaakt om alle soorten goederen grondig te controleren, zodat u als geïnteresseerde lezer gemakkelijk het Lga 2011 Moederbord Lga 2011 Moederbord Lga 2011 Moederbord Lga 2011 Moederbord Lga 2011 Moederbord Lga 2011 Moederbord Lga 2011 Moederbord Lga 2011 Moederbord Lga 2011 Moederbord Lga 2011 Moederbord Lga 2011 Moederbord Lga 2011 Moederbord Lga 2011 Moederbord Lga 2011 Moederbord het Lga 2011 Moederbord het Lga 2011 Moederbord het Lga 2011 Moederbord het het het het het het het het het het Lga 2011 Moederbord het Lga 2011 Moederbord het het het het het het het het het het het het het het het het het het het het het het het het [A Om zo neutraal mogelijk te blijven, wordt in alle testresultaten een breed scala aan expertises verwerkt. U als lezer kunt de massa aan informatie op deze pagina zien naast de betreffende pagina, die ergens is bijgevoegd.
We hebben veel verschillende fabrikanten getest en hier laten we u alle resultaten van onze vergelijking zien. Het is het Lga 2011 Moederbord de klok rond beschikbaar bij Amazon.nl en kan daarom direct worden besteld. Omdat speciaalzaken helaas lange tijd alleen met hoge prijzen en belachelijk slechte adviezen de krantenkoppen hebben kunnen halen, hebben we vele honderden moederborden gecontroleerd op kwaliteit in vergelijking met de prijs en vervolgens compromisloos alleen de topproducten geselecteerd.

Lga 2011 Moederbord Test

Hartelijk welkom daarnaast onze Lga 2011 Moederbord test. We willen je op deze plaats de belangrijkste eigenschappen van de productserie te tonen bovendien de belangrijke verklaringen te leveren. Om het eenvoudig te maken, hebben we de opwindende meestal bij het grondstoffen vermeld. Als Lga 2011 Moederbord Test hebben we relevant de meeste criteria gerespecteerd om een uc0u8203 u8203 goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Lga 2011 Moederbord maken we het voor u lichter, om het effici'ebnte product te overwegen . Lga 2011 Moederbord criteria ook eigenschap enOm de kwaliteit te waarderen , is er noodzaak om op de enige aanknopingspunt een zekere uitspraak te maken. relevant zijn we momenteel voornamelijk bezig om de conditie van het product, over de uitvoering voorts van de speciaalheid . Maar ook de waarde speelt bij Lga 2011 Moederbord Testeen belangrijke deel . De prijsbeheersingsratio is daarbij de doorslaggevende factor. Maar ook de instructies van de fabrikant nochtans mogen niet vergeten worden. Klanten reviews stromen hoewel in de Lga 2011 Moederbord Test met 'e9'e9n. dankzij van de sterren op Amazon, kan je nu al een duidelijk beeld tonen . Als het product goed is van level tegen een redelijke prijs , dan bestaan er vaak goede beoordelingen . Hoe meer sterren, des te passend .

Lga 2011 Moederbord Kopen

Zoals u recht kan bestuderen bij de criteria, kan het product op Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook allerlei verdere mogelijkheden voor de Lga 2011 Moederbord aankoop. Lga 2011 Moederbord Kopen is er ook altijd in de klassieke winkellocatie. Maar er er is volgens de regel slechts een beperkende product selectie. Ook de prijzen zijn meestal iets hoger dan op internet . Voor dit doel krijg je een goed uitleg van Lga 2011 Moederbord bovendien , kan je het artikel direct ter plaatse controleren .Bij de aankoopbeslissing is dit vanzelfsprekend zeer waardevol.f2i0 cf2 Op het internet zijn de winkelplatformen hoodzakelijk maar belangrijk hoe veelzijdiger ook is ook de productcategorie aanzienlijk beter ontwikkeld. In de afgelopen jaren, zijn de structuren altijd beter ontwikkeld verder zijn aanbieders zoals eBay ook Amazon overstijgen de markt. Het concept is eenvoudig verder goed begrijpelijk . Ook in de Lga 2011 Moederbord Test toont aan dat deze platforms zeer krachtig en betrouwbaar functioneren anderszins in ieder geval betrouwbaar zijn. Het product kan vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving onder andere met vele andere gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. Anders niet alleen de betaling is erg handig , maar ook de verzending. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling verwerkt verder het product zo snel mogelijk verzonden. In de regel komt je goed na een paar dagen bij u bovendien aan de voordeur. U hoeft dus niet eens de woning te verlaten tijdens het bestelproces, op voorwaarde dat u online bankieren of online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt grotendeels verzonden door DHL, of ook met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS gebruikt

Lga 2011 Moederbord Test conclusie

Lga 2011 Moederbord Kopen in het World Wide Web is een precieze zaak . In termen van comfort en prijsprestaties, kan bijna niemand de rang van WWW ontkennen. De prijzen zijn passend anders en ook de goedheid van de producten blijkt zeer goed te zijn. Onze Lga 2011 Moederbord test stelt vast: Algemeen aanbevolen product. De recensies van klanten zijn zeer goed en tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.